Ciorba de peste

de Sidy in Ciorbe, 28 Sep 2011 | 7639 vizualizari

 

Da MEDi, am facut si eu ciorba de peste....
Doar a fost Valy la pescuit si mi-a dat de lucru.....
Sa nu ma critici prea tare !Maine iti arat ce supa am papat eu.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g peste proaspat( am pus si un cap de somn curatat)
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • leustean
  • telina frunze
  • condimente pentru peste Kotany
  • bors Magic(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Toate legumele se curata si se toaca marunt- zarzavatul il dam pe razatoarea mare iar ceapa o lasam intreaga.

O parte din morcov il sitam in doua linguri de ulei pentru ca ciorba sa prinda o culoare frumoasa galbena.

Adaugam apoi restul legumelor si 4 l apa, asezonam si lasam sa fiarba la foc domol pina sunt fierte legumele, cam 20 minute.

La sfarsit adaugam pestele curatat , frunzele de leustean si telina si lasam sa mai biarba 7-10 minute, pina a fiert carnea de peste.

Asezonam daca mai este cazul si acrim ciorba cu zeama de pe ardeii iuti murati sau cu putin bors.

Dupa ce am stins focul presaram deasupra ciorbei leustean tocat marunt si lasam ciorba acoperita cu capac.

La servire sa nu uitati ardeiul iute.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

“Dospitul” ciorbei de peste dureaza 10-15 minute, timp suficient pentru ca gustul de leustean sa “populeze” toata ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare